Je beste wens voor het nieuwe jaar.

De dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn ideaal om je bureau op te ruimen, terug te blikken op het afgelopen jaar en na te denken wat je plannen voor het komend jaar zijn. Wat zijn je wensen voor het nieuwe jaar en heb je je lijstje met voornemens al gemaakt?

Meestal zijn je voornemens al gestrand voor 4 januari. Te ambitieuze plannen, te veel voornemens etc. Doe het daarom dit jaar eens anders. Stuur jezelf eens een nieuwjaarswens. Zoek een leuk kaartje op en schrijf daarop wat jij graag wilt dat volgend jaar gaat gebeuren. En doe het dan daadwerkelijk op de post.

In het nieuwe jaar rolt je kaartje in je eigen brievenbus. Hiermee kun je aan de slag en een eigen plan maken hoe je het beste je eigen wens kunt laten uitkomen. Deel je plan op in kleine, overzichtelijke stappen zodat je het kunt overzien.

De WBii heeft een heel goed bezochte en goed verzorgde kerstlunch gehad in M Restaurant. Tijdens de lunch hebben alle aanwezigen zichzelf een kaartje gestuurd met daarin hun wens voor het komend jaar. Met dank aan Kitty, die in januari alle kaartjes op de bus gaat doen, zodat we allemaal aan de slag kunnen als bij iedereen het kaartje in de eigen brievenbus rolt.

Geniet van deze week en succes met het schrijven van je wens. Ik hoop dat ook jouw wens voor het komend jaar gaat uitkomen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This