Het co-creation proces; de generative connection deel 2.

In een eerdere blog schreef ik al over de generative connection. In de blog “Alleen ga je sneller, samen komen we verder” besteedde ik aandacht aan het zoeken naar raakvlakken en verschillen met anderen. Het leidt je naar nieuwe mogelijkheden. En in het beste geval naar het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Het zgn co-creation kan je helpen bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Het Co-creation proces is gebaseerd op drie ankers:
* Connect, elkaar’s sterke punten, passie’s en ambities ontdekken
* Combine, onderzoek waar het gezamenlijke raakvlak is
* Co-create, creëer samen nieuwe ideeën, producten en/of zakelijke kansen.

Probeer de komende tijd op je werk en/of netwerkbijeenkomsten oprecht geïnteresseerd zijn in de ander en houdt de drie Co’s in gedachten. Het gaat je nieuwe kansen bieden als je daadwerkelijk probeert een nieuwe verbinding te maken of een bestaande band te versterken. Als je vervolgens in staat bent om een brug te bouwen door talenten te combinereen en samen iets op te bouwen dan heb je het co-creation proces succesvol doorlopen.

Connect, Combine en Co-create!

foto credit: martha en piet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This