Loopbaanadvies : Geef je cv een gezicht.

Vaak krijg ik de vraag voor gelegd of je wel of niet een foto bij je cv moet doen. Als loopbaanadviseur kan ik daar duidelijk over zijn : Gewoon doen!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Er zijn veel onderzoeken die uitwijzen dat plaatjes beter worden onthouden dan woorden. Je verhoogt aanzienlijk je kans dat je langer wordt onthouden als je een foto bij je cv voegt en dat is iets dat je wilt bereiken. Natuurlijk wel een professionele foto gebruiken.

Wil je loopbaanadvies, neem dan contact op met Okma Loopbaanadvies in Den Haag.

fotocredit: stockfreeimages

2 Responses to “Loopbaanadvies : Geef je cv een gezicht.”

  1. eric schreef:

    Ik kan dit artikel alleen maar onderschrijven het moment dat ik mijn foto in mijn CV zette werd ik veel meer terug gebeld en vrij snel daarna had ik weer werk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This