Coaching

Wil je veranderen van baan maar je weet niet wat je wil?

Is je werk een dagelijkse sleur geworden en ben je de focus kwijt?

Wil je na een periode van afwezigheid bijv. door burn-out, weer terugkeren naar je werk?

Ben je een repat en wil je weer aan de slag in Nederland?

Bij Okma Advies staat coaching en loopbaanadvies centraal.

Coaching verbreedt je horizon.
In een aantal gesprekken proberen we helder te krijgen waar je kennis en talenten liggen en hoe je die kunt nu en in de toekomst het beste kunt gebruiken. We kijken naar eerder behaalde successen en ervaringen. Vaak is iets wat je goed hebt gedaan en waar je plezier aan hebt beleeft, een goede basis om een verandering in gang te zetten.

Je wordt uitgedaagd om in successen en mogelijkheden te denken. Daar zit je kracht. We gaan na hoe je je sterke punten het beste kan inzetten voor je eigen ontplooiing en voor een verandering in je loopbaan. We onderzoeken wat je omgeving kan hebben aan jouw sterke punten. De essentie van een loopbaantraject bij mij is dat positieve denkbeelden leiden tot positieve acties.

Ook anticiperen is kern van de begeleiding. Daarmee bedoel ik dat je vandaag al kunt beginnen met het zetten van kleine stappen als je weet welk doel je wilt bereiken. Zo komt je ideale toekomst dichterbij. Veel kandidaten hebben door mij hun horizon verbreed en daardoor succesvol hun loopbaan veranderd.

Door contact op te nemen met mij zet je de eerste belangrijke stap op weg naar jouw nieuwe horizon.

Pin It on Pinterest