Werkwijze

* loopbaanadvies
* sociale vaardigheidstraining
* sollicitatietraining
* reintegratie
* outplacement
* wandelsessie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als je vragen hebt over je loopbaan en je hebt behoefte om deze vragen met een onafhankelijke adviseur te bespreken dan ben je bij mij aan het goede adres. In een vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek krijg ik een beeld van de vragen die je hebt en licht ik de verschillende mogelijkheden toe. Jij bepaalt uiteindelijk wat het doel van het begeleidingstraject moet zijn en of ik de juiste persoon ben die jou daarbij het beste kan begeleiden. Lopende, en in ieder geval aan het einde van het traject evalueren we of de begeleidingsdoelen zijn gehaald.

In het algemeen geldt voor mijn begeleiding dat ik de vier fasen van Appreciative Inquiry met je doorloop. Dit is een vorm van begeleiding die gebaseerd is op het waarderen van kracht in mensen en het zoeken naar mogelijkheden om de toekomst vorm te geven. De vier fasen zijn :
– wat zijn je kwaliteiten, waarderen wat erin zit
– hoe wil je het, verbeelden hoe je ideale toekomst eruit ziet
– hoe kan het eruit zien, wat moet ervoor gebeuren
– hoe ga je het doen, de eerste stap.

Uitgangspunt voor mij is dat ieder persoon uniek is en zijn eigen talenten en mogelijkheden heeft. Elk begeleidingstraject is individueel en ik lever maatwerk. Voor een overzicht van mijn diensten kun je de sub-pagina’s bekijken. Ik zal al mijn kennis en ervaring aanwenden om je zo goed mogelijk te begeleiden. Naast loopbaanadviseur ben ik psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) wat inhoudt dat ik mij houd aan de gedragscode van het NIP.

Locatie en kosten
De gesprekken vinden plaats in mijn kantoor aan de Koninginnegracht 25 in Den Haag. Voor informatie over de prijzen kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Pin It on Pinterest